Coaching

Coachingul este un program de dezvoltare intensivă pentru o persoană cu scopul de a facilita realizarea unor obiective personale şi/sau profesionale şi dezvoltarea unor abilităţi sau competenţe. Programul este foarte individualizat pe nevoile de dezvoltare ale clientului şi pe punctele tari şi resursele acestuia, din punct de vedere personal şi profesional. Este focalizat pe găsirea de soluţii şi este orientat spre obţinerea de rezultate concrete, cu impact asupra performanţei personale şi profesionale.

  • Business coaching se adresează managerilor de nivel decizional, în scopul dezvoltării sau optimizării competenţelor necesare pentru dezvoltarea unei afaceri sau companii (competenţe legate de management, planificare strategică, strategie de vânzare, marketing strategic, asumarea de riscuri, luarea deciziilor etc).
  • Executive coaching se adresează managerilor de nivel executiv, în scopul dezvoltării sau optimizării competenţelor necesare unei bune performanţe manageriale (competenţe legate de conducere, management, formarea şi dezvoltarea unei echipe, gestionarea conflictelor, managementul timpului etc).

[widgetkit id=81]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *